Servicii

Oferim soluții complexe în producție publicitară
pentru clienți din retail, industrie și servicii.

Sign Making

Departamentul “sign making” este implicat în realizarea proiectelor pentru clienții noștri încă din faza de proiectare a produsului, continuând cu producția și până la instalare.

În cadrul acestui departament, realizăm casete luminoase, totemuri, litere volumetrice, inscripționări cu autocolant, tablouri canvas, panouri publicitare, copertine.

După ce elementele de semnalistică sunt create, urmează etapa montajului în spațiul indicat de client. Realizăm o gamă diversă de semnalistică personalizată care exprimă esența fiecărei afaceri.

Specialiștii departamentului signmaking realizează printre altele:

  • montajul foliilor autoadezive pe diferite suprafețe
  • crearea literelor volumetrice din diferite materiale
  • integrarea instalațiilor electrice aferente reclamelor luminoase

Print digital

Departamentul de print digital are ca scop realizarea de print pe materiale rigide și flexibile, la cele mai înalte standarde de calitate în imprimarea digitală.

Materialele realizate sunt finisate conform procedurilor din industrie și/sau solicitărilor clienților. Personalul departamentului este implicat activ în folosirea optimă a materiilor prime pentru a obține cele mai bune prețuri pentru clienții nostri.

Facem în mod constant investiții în utilajele de imprimare pentru a fi tot timpul la cel mai înalt nivel în dotările tehnice. Oferim servicii de imprimare digitală pe aproape orice tip de material rigid sau flexibil.

Soluții

Producția publicitară oferă soluțiile optime în transmiterea unor mesaje către audiența companiei dumneavoastră. Comunicarea vizuală ajută în interacțiunea cu angajații, cu colaboratorii și, bineînteles, cu clienții.

Împreună cu consultanții noștri puteți dezvolta un plan pentru a îndeplini obiectivele de promovare ale companiei dumneavoastră prin alegerea mixului corespunzător de elemente de semnalistică, grafică și printuri. Ambra Sign oferă atât reclame pentru exterior, luminoase și neluminoase, panouri direcționale, personalizări autovehicule, cât și semnalistică pentru interior, precum autocolante pentru pardoseală, sisteme pentru târguri și expoziții sau sigle luminoase.

Prin implementarea standardului ISO 9001:2008, AmbraSign garantează îndeplinirea condițiilor de calitate și conformitate a serviciilor oferite cu prevederile tehnice și legale. Adoptarea standardului ISO atestă orientarea companiei către client, coordonarea și conducerea întregii activități a organizației în mod sistematic și planificat, reducerea costurilor și creșterea valorii produsului.

Înapoi