fbpx

Despre noi

Fiecare zi la Ambra Sign este o nouă provocare pentru a găsi soluții creative
și eficiente de producție publicitară indoor și outdoor.

Ne bucurăm alături de voi când proiectele prind viață și depășim așteptările. Iubim ce facem, iar munca noastră este construită în jurul relațiilor cu partenerii noștri. Credem că designul și calitatea soluțiilor de comunicare au un impact major asupra modului în care clienții percep brandurile cu care interacționează zi de zi.

Viziune

Pentru fiecare proiect în parte să folosim toata inteligența, talentul și capacitatea de muncă, precum și tehnologia performantă de care dispunem, pentru ca rezultatul obținut să se incadreze perfect în conceptul pe care l-a conturat inițial clientul.

Managementul calității

Ambra Sign a implementat sistemul de management al calității ISO 9001:2008 începând cu anul 2010 pentru a îndeplini cât mai bine obiectivele de calitate, necesitățile și așteptările clienților nostri.

Avem grijă de natură

Avem grijă de natură prin alegerea unor materiale de calitate. Punem accent pe folosirea materialelor reciclate, pe care le imprimam cu tehnologie Latex, și folosim exclusiv cerneluri pe baza de apă. Astfel, produsele rezultate au un impact redus asupra mediului înconjurător.

Echipamente

HP Latex 370
HP Latex 370 Cea mai recentă achiziție în materie de echipamente este o imprimantă HP LATEX 370, de ultimă generație. Aceasta oferă o rezistență ridicată a printurilor la zgâriere. Cu ajutorul tehnologiei Latex se obțin printuri durabile în mediul outdoor.

Imprimăm materiale flexibile cu o lățime de până la 1.6 m. Suporturile media care se pot personaliza sunt foarte variate și cuprind: autocolante, backlit film, materiale textile (canvas, tapet autoadeziv, backlit textil, tapet HP PVC-free wallpaper), afișe whiteback pentru citylight.

HP FB 700
HP FB 700 Printerul FB700 ne permite imprimarea pe aproape orice material flexibil sau rigid cu o grosime de maxim 64 mm și o lățime de maxim 2.5 m. Echipamentul oferă oportunități pentru crearea unor aplicații unice indoor și outdoor: sisteme pentru târguri și expoziții, bannere, display-uri POP (point-of-purchase), decorări interioare, mobilă.

Tehnologia de imprimare folosită este cu cerneală inkjet, piezoelectrică, cu uscare UV, existând și opțiunea de a fi folosită și cerneala albă.

HP Scitex XL1500
HP Scitex XL 1500 Imprimanta XL1500 este o soluție excelentă pentru realizarea de printuri de dimensiuni mari. Lățimea maximă de imprimare este de 3.2 m, iar fâșiile de material se îmbină cu ajutorul unui robot de lipire. În funcție de solicitările clienților putem crea printuri de orice dimensiuni.

Cele mai uzuale produse realizate cu ajutorul acestui echipament sunt: bannerele imprimate pe o față sau pe ambele fețe, mesh-uri, afișe backlit pentru panouri stradale sau pentru casete luminoase, autocolante.

Mașină pentru debitat profile din tablă pentru litere volumetrice
Mașină pentru debitat profile din tablă

Acest echipament este dedicat îndoirii și debitării profilelor din Aluminiu, Inox. Profilele au grosime între 0.5 mm și 1.2 mm. Profilele debitate sunt fie vopsite, fie aluminiu natur lucios sau satinat.

Router CNC VHF CAM 2030
Router VHF CAM 2030 Routerul CNC VHF CAM 2030 este conceput pentru debitarea materialelor rigide. Masa de lucru a utilajului are dimensiunile de 2X3M, dar mărimea materialelor prelucrate pot depăși aceste dimensiuni. Datorită preciziei ridicate, routerul VHF CAM 2030 poate fi folosit și pentru lucrări ce implică gravură mecanică precum și frezare asistată de calculator.

Printre materialele rigide ce pot fi prelucrate se numară: lemn, aluminiu, stiplex/plexiglas, forex/komatex, alucobond, inox, PAL, MDF, ABS/metalex.

Cutter Plotter Summa D160
Cutter Plotter Summa D160 Summa D160 este un echipament performant ce permite decuparea cu precizie a autocolantelor PVC sub orice formă. Sistemul de aliniere automată la tăiere pe contur OPOS X este o automatizare ce asigură o tăiere de precizie chiar și a autocolantelor laminate.
Înapoi