fbpx
Express Caffe – semnalistică outdoor și personalizare interior cu fototapet
17 noiembrie 2020

Strunga Winery - creșterea vizibilității brandului

Client:

Strunga Winery

Proiect:

Creșterea vizibilității brandului în regiunea Moldovei

Elemente:
reclamă volumetrica luminoasă, montată pe clădirea-showroom Strunga - Magazin de vinuri
litere volumetrice luminoase, efect halo, montate pe desk
logo volumetric de mari dimensiuni confecționat din aluminiu vopsit, cu iluminare LED tip halo
ansamblu de litere volumetrice "STRUNGA" cu înălțimea de 1.8m --> video aici
mesh personalizat prin imprimare cu tehnologie Latex
steaguri personalizate, cu catarge din fibra de sticlă, înălțime 9m

Detaliere proiect:

Prima interacțiune pe care am avut cu brandul Strunga Winery a fost în 2019. Pe parcursul anului 2020, am executat mai multe proiecte de semnalistică de interior și de exterior, concretizându-se într-un parteneriat de succes.


Pe partea de indoor, am personalizat un desk din lemn cu un logo volumetric din plexiglas negru lucios. Literele volumetrice sunt iluminate cu tehnologie LED, iar spatele fiecărei litere este un plexiglas de 10mm grosime, transparent mat, care difuzează difuzeaza lumina de la LEDuri și creează un efect de halo.


Pentru semnalizarea spațiului de producție am construit un logo volumetric de dimensiuni mari, din aluminiu, cu o înălțime de 1.8m și iluminare în halo și un element tot din aluminiu ce reprezintă logoul brandului. Un video cu reclama iluminată pe timp de noapte puteți vizualiza aici.

Steagurile imprimate, montate pe catarge din fibra de sticla, de 9m înălțime sunt mereu vizibile indiferent de direcția din care bate vântul, doarece au un vart rotativ la 360º.


Cel mai recent proiect a fost confecționare și montajul literelor volumetrice luminoase pe fațada showroomului. Conexiunile electrice au fost realizate prin aticul clădirii astfel ca nu sunt vizibile cablurile electrice. Pentru partea laterală a literelor a fost folosită tabla din aluminiu, debitată cu ajutorul mașinii automate de confecționat litere volumetrice pentru a obține cea mai mare precizie, iar plexiglasul este TrueLED.
Înapoi